Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Ge dig själv livskavlitet

Träning

Idag skulle jag vilja ta upp 2 tips som jag vill att du funderar över. Hur ofta tänker du på träning och bra kost som ett måste? Jag tycker det är otroligt viktigt att prata om att faktiskt leva sitt liv också och inte bara nöta in träning som ska göras och bra kost som ska ätas. Du ska hitta ett sätt att göra det du verkligen vill. Att sätta mål som du vill uppnå, inte sånt du förväntas göra eller måste. Jag ser träning och kost på ett sätt att skapa inre och yttre förutsättningar för att fylla livet med saker man mår bra av och som ger livskvalitet. Så för att kunna ta dig an träning och bra kost måste du ställa dig 2 frågor.

1. Vad är skillnaden nu mot föregående gånger du har bestämt dig för främja din hälsa?

2. Kommer du att hålla det du påbörjat även när målet är nått?

Ta dig en rejäl funderare över frågorna ovan. Skriv sedan ner dem och svaret och spara dessa papper så du då och då kan ta en kik på dem. För att påminna dig själv. Det här är en bra start för att kunna påbörja sin livsstilsförändring.

Gillar

Kommentarer

Alexandra_Wiberg
Alexandra_Wiberg,
Bra skrivet! Verkligen frågor som är värda att tänka på!nouw.com/alexandra_wiberg
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Tack! Det är det verkligen, viktigt att tänka igenom innan man börjar 😊 nouw.com/victoriarodjevi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229