Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Du gör mer än du tror

Idag så kör vi på i ett så högt tempo att vi glömmer att stanna upp, andas och titta tillbaka på det som vi har åstadkommit. Vi vill hela tiden vidare till nästa mål och göra nya saker, vi nöjer oss ALDRIG. Att vara hungrig är en väldigt positiv egenskap, att man hela tiden strävar framåt men det är så otroligt viktigt att våga stanna upp. Tänk över vart du är just nu i livet.

Vad strävar jag mot? Varför?

Vart står jag i livet nu?

Vad har jag uppnått redan nu?

Jag har blivit bättre på att stanna upp och ta vara på dom stunderna. Jag behöver dom, för att slappna av och för att inte stressa mig själv när det blir mycket att göra. Det är bara maj men ändå så har jag tagit mig framåt en hel del, både jobbmässigt och på personliga plan.

1. Börjat jobba som personlig tränare !!

2.. Haft pannben att genomföra 3 mil utan att minnas det i Vasaloppet...

3. ... för att sedan ta ett moget beslut att inte ställa upp i En Svensk klassiker då min hälsa går först

4. Varit i New York som funnits med på min bucket list

5. Jag har startat eget företag ( WOW)

6.. Jag har lärt känna min kropp ännu bättre än jag gjorde innan vilket har lett till att jag äntligen kan köra på med mer träning nu efter 3 månader utan den i princip

...och mycket mycket mer. Och det är bara våren. Vi gör så mycket i farten att vi glömmer bort det lika fort som det är över. Är det verkligen värt det? Vad har ni uppnått hittills i år? Tänk efter och beröm dig själv. Du kommer ha gjort mer än du trodde.

I och med att du stannar upp och inser vad du faktiskt har lyckats med tidigare kommer du också får en rejäl boost av motivation för att ta dig framåt. Och glöm för sjutton inte, alla gör misstag. Det är så vi faktiskt blir bättre på något. Så om du kollar i bakspegeln och ser något misstag, se det som en lärdom och dra nytta av den. Så blir vi bättre som människor. De som lyckas bäst är oftast de som kan erkänna sina misstag, ta hjälp av andra och kämpa för sitt mål. Men för att komma dit måste vi stanna upp och reflektera. Så gör nu det, lova mig? Så fightas vi vidare sen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229