Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Dop, middagar, bubbel och avkoppling

Helgnöje

Så här avslutade vi den här helgen. Med en promenad till pizzerian i solen. Helt perfekt, ibland orkar man liksom bara inte och då är jag väldigt tacksam för den hämtmat som kan få slinka ner. Vi har haft en väldigt fin helg, så jag tänker att vi tittar tillbaka lite.

I fredags efter jobbet kände jag mig rätt trött (som så oftast på fredagar efter en jobbvecka) så då lagade vi mat och tog de lugnt hemma. En skön start. På lördagen vaknade vi tidigt som vanligt och jag gjorde frulle och städade lägenheten. Efter det var det dags att göra sig fin och rulla till Jönköping för dop. En kompis till mig har fått en liten tjej i vintras och nu var det dags att samla nära och kära för att döpa henne. Dessutom har de nyligen köpt hus så de var roligt att få se det samtidigt. Ett riktigt mysigt dop. Sen drog vi oss hemåt igen för att ta emot lite kompisar på fördrink hos oss innan vi gick ut på stan och käkade. MUMS. Efter det hamnade vi på ett nytt ställe för lite dricka innan jag gick hemåt runt tolvslaget.

Idag har vi haft en riktigt slappar dag. Jag har som mest tagit en snabb sväng till stan och sedan planerat lite frön, som ni ska få se i ett inlägg i veckan. Men i övrigt har jag inte gjort många knop och jag gillar det. Att man öser på under lördagen och har söndagens som en återställare.

Så nu laddar jag upp inför en ny jobbvecka, kortvecka dock då påsken väntar runt hörnet.

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Låter som ett bra avslut på denna veckan kram nouw.com/emmamehrali
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229