Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Det kommer gå dåligt

​Hur funkar det här med bra och dåliga tankar egentligen?
Under utbildningen förra veckan var vi inne och nosade på mental träning, vilket är en av de delar med träning som jag anser väldigt intressant. Allting sitter i huvudet om det så är på ett OS eller under ett prov i skolan. Där och då, hur mycket du än har pluggat så är det din mentala förmåga som avgör hur det går för dig.

Jag tycker det är väldigt fascinerande vad vi kan göra genom att bara ändra vårt tankemönster. Det kan låta enkelt men mycket jobb ligger bakom att förändra sina tankar. 
En av de saker som jag gillar och som vi även gick igenom i helgen är det här med lappar. 

​Tips!

1. Skriv ner något du vill bli bättre på
tex. Jag är alltid pigg på morgonen

2. Sedan sätter du dessa lappar på ställen som du ser ofta under dagen.
​På kylskåp, i bilen, vid tandborsten eller som bakgrundsbild på mobilen

3. Du kommer kunna se dessa under dagarna, massvis av gånger. Desto mer du tänker på detta kommer det till slut fungera. Hjärnan kommer att ändra tankemönster kring detta.

4. För bra effekt så krävs det mental djup träning också. Men blanda dessa
​parallellt så kommer resultat att komma.

5. Testa testa testa ​och ​ge det en, två eller kanske tre chanser

Jag har börjat med detta och finner det både avslappnande och som bra mantra. Återigen, det finns så mycket vi är bra på men som vi inte har självförtroende nog att tro på. Hitta nåt du vill förbättra med dig själv och jobba på det. Ledsen att behöva säga det men tyvärr är det bara du som kan ändra dig själv om du vill bli bättre.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229