Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Det här med träningskompis

Träning

Hallo allihopa! Idag är det dags för träning igen och idag blir det en löprunda innan jobbet. Hur gör ni, tränar ni ensamma eller tillsammans med någon? Att ha en träningskompis är något som är så himla underskattat.

3 fördelar

- Alltid ha någon som kan dra dig till träningen även när du känner att motivationen sviktar
- Pressa sig extra under träningen
- Någon att skratta och ha roligt med under träningen

Jag gillar att träna med andra personer men har blivit en riktig ensamvarg när det kommer till träningen. Mycket har nog att göra med alla mina år av rehabilitering. Innan dess spelade jag fotboll, handboll och tennis. Alla sporter var i lag eller team som stod bakom varandra. Ibland kan jag titta tillbaka på den tiden och le lite för mig själv. Det var en sån underbar tid. Först umgicks man med alla i skolan, sedan gick man till träningen på kvällen och fortsatte umgås. Vi lirade boll ihop, körde styrka, flåsade i spåret, peppade varandra. Hade alltid många asgarv i omklädningsrummen innan match och träning för att peppa med musik och härliga danser. Gud vilken sammanhållning. Speciellt fotbollen, där är mitt riktiga hjärta. Ibland skulle jag vilja gå tillbaka för en dag för att vara med i ett lag igen. Det är en sån underbar känsla.

Så jag är en riktig lagspelare som ni märker men när jag skadade knät så var det dags att ta på pannbenet och köra egenträning. Dag ut och dag in gick jag till gymmet för att köra rehab, helt själv medan resten av laget fortsatte som vanligt på fotbollsplanen. Sedan gick tiden och även om jag var tillbaka lite snabbt i laget igen innan jag skadade mig igen så blev det aldrig på riktigt. 10 år av rehab helt på egen hand har satt sina spår. Så på den vägen har jag fortsatt, tränar alltid i princip själv. Jag har lärt mig att pressa mig själv och hitta mina svagheter på egen hand.

Nu tar jag mer än gärna emot att träna ihop ibland, det är så himla kul. Dels få lite ny inspiration till nya övningar och också ha nån som skriker på en. Så vill ni träna, hojta gärna till, jag är helt klart på att köra ett pass.

Gillar

Kommentarer

elinawase
elinawase,
Vilken inspiration!nouw.com/elinawase
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Hoppas det! 😊 nouw.com/victoriarodjevi
ronjalundbergs
ronjalundbergs,
Jag brukar träna med min bästa kompis, blir så mycket roligare då! Spelar dessutom innebandy så förstår vad du menar med lagkänsla, så fantastiskt!! Ta hand om dig Läs gärna mitt senaste inlägg om D-vitamin och dess superviktiga funktioner. Ta hand om dig! 💚nouw.com/ronjalundbergs
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Så roligt! Ja Verkligen! 😊 nouw.com/victoriarodjevi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229