Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Det blir inte bättre

Resor

Igår när vi var på vår roadtrip så hittade vi en riktigt gömd pärla. Så himla mysigt och kan även avslöja att som trogen lyssnare av Alex & Sigge så vet vi att det är Alex:s gömda skatt som han aldrig vill berätta om. Men nu har vi hittat den och den var verkligen magiskt. Jag förstår att han inte vill avslöja vart den ligger och jag ska fortsätta hålla den för mig själv också. Vi var till en början helt själva och vattnet är så där riktigt turkost och varmt. Kalkbrotten här på Gotland är ju riktigt underbara.

Så här stannade vi innan det var dags för lunch. Magi i själen under hela den här resan. Landskapet är så vackert och vart vi än kommer så är det ena finare än det andra. Herregud, jag älskar verkligen öjn och har redan sagt till killen att det nog kan bli ett landställe här om några år. Ja tack.

Titta på vattnet! Så himla vackert och med naturen runt omkring. När man hittar dessa ställen så är Sverige precis som utomlands fast kanske lite bättre till och med. Svenska somrarna är dom bästa när vädret är med oss.

  • Resor

Gillar

Kommentarer

TinaHagglund
TinaHagglund,
Men så härligt 😍 Du passar in bra i bilden också! Håller med dig, svensk sommar är så underbar 😍nouw.com/tinahagglund
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Tack! Ja men visst är den 😍nouw.com/victoriarodjevi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229