Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Dan före dopparedan...

Jul

Åh, det är verkligen en mysig dag idag. Ber om ursäkt för att det enbart är jultema här inne den senaste tiden men det är min favorithögtid. Älskar nästan den här dagen före julafton mer än julafton. Imorgon så går dagen så himla fort och man hinner knappt mysa och få in den rätta känslan innan allt är över. Dan före dopparedan som är idag så är julkänslorna överallt. Jag pysslar här hemma, har på gamla klassiska filmer på tvn, julmusik i högtalarna och glöggen slinker ner emellanåt. Jag har varit ute i god tid med alla julklappar men så var det ju till en viss sambo som det har gått sådär med ett paket jag redan hade köpt. Så det fick bli plan B som också kommer bli superbra. Så hans julklappar har jag pysslat med här hemma och slagit in. ÄLSKAR den delen. När jag köper julklapparna i butik och får frågan om de ska slå in det så hinner de knappt avsluta meningen innan jag bestämt säger nej. Det är ju en så stor del av julen. Att få slå in paket i olika papper och sedan pynta dem med sidenband, träsnöre, stämplar och kanelstänger.

Ikväll så blir det uppesittarkväll som de flesta svenssons där ute. Till det ska vi ha tapas och senare glögg och snacks tillsammans med bingolotterna. MYS. Imorgon väntar julfrukost tillsammans innan vi åker till varsina familjer över julafton. Hur firar ni jul?

  • Jul

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Även jag älskar vackra paketnouw.com/stenhagenbettan
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Är ju så kul att få fina paket 😊nouw.com/victoriarodjevi
juliablomgren
juliablomgren,
Wow vilka fina paket!!nouw.com/juliablomgren
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229