Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Dan före dan

Hej och hå, har jag fått med allt? Är pjäxorna verkligen med? Handskarna vart har jag gjort av dem? Vallan, lade jag ner den i väskan? ...

Ungefär sådär har jag gått runt de senaste timmarna. Ni vet känslan när man faktiskt har packat klart men det känns som man bara fått med sig hälften av alla saker. Så, imorgonbitti åker jag upp mot fjällen tillsammans med Linköpings skidklubb. Som jag har längtat till denna helgen i över ett år nu. Det ska bli riktigt kul att få anta den här utmaningen tillsammans med nästan 16 000 andra människor. Även om jag inte har fått de förberedelser som jag hade hoppats på i träningsväg så ska det här bli väldigt kul.

WOW.

Idag har jag fått se herrlandslaget kämpa sig till ett VM-brons, umgåtts med mina härliga kollegor, lunchat med pappa och pratat skidor. Sedan förberett inför helgen. Ikväll har jag slängt ihop energibars till mig då jag inte kommer kunna äta bullarna och liknande som de bjuder på i spåret. Men blåbärssoppa, sportdryck och annat går ju bra.

Slänger upp receptet imorgon och så ska jag även lägga upp så ni kan få mitt nummer så man kan följa mig med hjälp av chipet jag har i nummerlappen.

Då så, vart var jag? Hade jag med mössa, glasögon och ett par vettiga strumpor?...

Gillar

Kommentarer

FarahnazAkbari
FarahnazAkbari,
Åh Gud vad härlig blogg! Och så inspirerande verkligen!! Me gusta!!nouw.com/farahnazakbari
FarahnazAkbari
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229