Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Dan före dan

Vardag

Imorgon är det första advent och jag känner att julstämningen kommer närmre och närmre. Efter att ha somnat i soffan vid kl 21.00 (??) en fredagkväll så fick jag 12 timmar sömn i natt vilket jag tror behövdes. Snorigare än tidigare och jag verkar få bli träningsfri ett tag till. I torsdags hakade jag dock på yinyogan på lunchen vilket var perfekt för mig mitt i pluggandet. Släppa allt och fokusera på nu:et.

Dukade upp mysfrukost i soffan framför nyhetsmorgon. Hade gärna velat se världscuppremiären i längdskidåkning vid 12 men kommer bli lite shopping inför advent innan jag ska pallra mig till jobbet. Men det gör inget med jobb en lördag när man får mysa resten av dagens alla timmar.

Så vad är de för gott som hamnade på min tallrik imorse?

Chiaknäckebröd med smör och mosad avokado. Toppade med lite aromatkrydda och chiliflakes. Mmmmm!
Sedan slängde jag ihop lite god äggröra tillsammans med några äppleskivor och en god kopp te. Som ni kanske har förstått så är min kopp te som andras kopp kaffe.

Nu blir det shopping. Trevlig lördag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229