Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Dagsutflykt

Helgnöje

Ahh, andas frisk luft. Känslan som jag har tjatat om så många gånger tidigare men som fortfarande stämmer. Att man får nya krafter efter att man varit sjuk och att man vill göra allt och lite till. Redo att ta sig an allting som kommer i ens väg. Just så känner jag nu. Även om jag kanske är lite risig fortfarande så har det absolut vänt idag. Skönt.

Så idag krävde jag av Oscar att han tog med mig på en lite dagsutflykt, haha. Inte lätt att ha mig hemma sjuk, klättrar snabbt på väggarna av tristess. Vi begav oss därför till en mysig gård strax innan Vadstena som jag har hört mycket gott om men aldrig besökt. Om vi säger så här, nu kan jag med prata gott om dem också. Så mysigt ställe, underbar personal och mycket god mat. 3 av 3 helt enkelt. Att solen tittade fram och att vi har haft 18 grader så en klänning fick åka på gjorde inte saken sämre den här lördagen.

Nu har jag intagit soffan och kvällen kommer att innehåll serie-tittande och popcorn.

  • Helgnöje
  • Nära C-Ring , Linköping

Gillar

Kommentarer

AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
Åh va det ser mysigt ut 😍 hoppas du får en fortsatt fin helg ❣️nouw.com/angelicacarlsson
bohemianrhapsody
bohemianrhapsody,
Såg verkligen ut som ett jättemysigt ställe!nouw.com/bohemianrhapsody
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229