Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Dags för något krämigt

Recept

Gillar ni mandelsmör? Då kommer ni gilla den här. Den har verkligen åkt upp som en av mina topp 10 favoriter när det kommer till smoothiebowls, slagit ut några andra riktigt goda. Så vad ska ni ha i denna smoothie då?

Recept

2 1/2 dl osötad mandelmjölk
2 dl frysta bananer
1 msk kakaopulver
2 msk mandelsmör
Valfria frön

Gör så här: Mixa allting. Kör så länge du vill beroende på konsistensen du vill ha på smoothien. Häll sedan över det i en skål för att toppa. Jag använde ingredienserna nedan denna gång.

Toppning

Skivad banan
Björnbär
Kokos

Tadaaaa! Okej, ni måste faktiskt testa den här för det kommer ni inte ångra. Ni kan till och med få en ny favorit vågar jag lova.

Idag, då. Onsdag och det är vilodag, lika så igår. Varför? Bihålorna är här och spökar igen. Gått med spränghuvudvärk sedan i måndagskväll men idag på eftermiddagen har den börjat ge med sig. Pjuu. Så jag hoppas kunna köra lite imorgon, lite lättare träning. Därför har det inte heller kommit någon lista över veckansträning då det har fått bli vila. Men jag hoppas kunna köra lite mer löpning, nåt styrkepass och ett yogapass denna vecka. Vad tränar ni?

Gillar

Kommentarer

Annasalminen
Annasalminen,
Mums vad gott!!nouw.com/annasalminen
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Jättegod! 😊 nouw.com/victoriarodjevi
GoForFit
GoForFit,
Ser drömmigt gott ut! 😊goforfit.se
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Supergod, testa till frukosten imorgon 😊 nouw.com/victoriarodjevi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229