Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Dags för lite nytt

Välkomna hit till min blogg. Jaja, nu ska vi inte vara så högtidliga här inne. Inget som är nytt mer än att ni ser att jag har ändrat min header och sedan en bit tillbaka är också inriktningen ändrad i bloggen. Jag har den här bloggen för att få ner lite av mina tankar på papper och också för att få utöva ett stort intresse, att fota. Så att få ha den här bloggen är ett stort intresse för mig men det betyder också att jag vill att den ska spegla mig. De senaste åren har ändrats ganska mycket och det betyder också att bloggen gör det. Förut var detta i princip en renodlad träningsblogg. Det är den inte längre. Idag är den en personlig blogg vilket gör att ni kan hitta både det ena och det andra här inne. Det kan självklart fortfarande dyka upp lite recepttips eller hur jag tränar men framför allt får ni ta del av mina tankar, ni får ta del av min vardag, inredning som jag älskar och när jag är iväg på en del äventyr. En salig mix helt enkelt, precis som livet självt.

Så jag hoppas att ni fortfarande vill haka på och ta del av min blogg. Idag så är det måndag, ny vecka och jag känner mig faktiskt full av energi. Fråga mig i eftermiddag så får vi se vad jag svarar men tycker verkligen den här långhelgen har gett mig energi. Dessutom så vet jag att på onsdag väntar en helkväll med min mamma och syster, vad vi ska göra är det bara mamma som vet men det ska bli mysigt. Perfekt att ha något speciellt inplanerat i mitten av veckan för att fylla på med ytterligare energi.

Så nu kör vi på med bloggen igen men på ett nytt sätt.
& ha en fin måndag.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229