Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Dags att packa

Hej på er. Jag är mitt i packningen och jag ska väl säga att jag har varit bättre på att packa än vad jag är idag. Hittar lite annat som är roligare hela tiden men det tar sig. Jag började dagen med träning och sen frukost innan jag gick ner på stan. Vi hade några få saker till som var tvunga att inhandlas. Typ som ett par shorts (har inte ägt några i år än?!) och lite resgodis m.m. Nu är jag hemma igen, ätit lunch och påbörjat packningen igen.

Känslan just nu är att semestern börjar på riktigt. Det är nog att Oscar går på ledighet idag och vi nu kan få massor härliga veckor ihop och få riktig sommarkänsla. Jag har ju myst runt i en månad lite drygt själv, hittat egna rutiner men inte riktigt fått känslan av att sommaren är här. Så nu när jag har tagit fram alla mina fina klänningar så blir jag SÅ himla peppad. Först ut, han och jag i en vecka helt själva i Grekland. Wow. Magiskt.

Så nu ska det sista ner i resväskan innan vi drar när Oscar kommer hem från jobbet.

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Men så mysigt med en vecka tillsammans i Grekland!! <3nouw.com/malinhardstahl
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Ja verkligen, vi njuter 😊nouw.com/victoriarodjevi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229