Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Dag 2 i BMW staden

Resor

O så var det dags för lördagen i München som vi hade fullspäckad med saker fast ändå hade tiden att ta dagen som den kom. Jag älskar det och speciellt när man promenerar hela tiden och hittar saker som man inte visste fanns. Så vi startade dagen med en riktigt god frukost med alla dess pålägg och andra tillbehör. Efter et gjorde vi oss iordning och tog med oss en kopp kaffe och en kopp te to go. Perfekt start på lördagen.

Vi hade lagt upp dagen så att vi skull börja med att få till Olympiastadion. Jag ville främst dit, tycker att det är lite coolt med sånna anläggningar. Helt sjukt vad stora de är och bara själva stadion var väldigt stor. Så det var kul att få gå runt där lite grann.

Det var även väldigt mycket grönområde som vi strosade runt på. Upp till en utkiksplats där man såg ut över stora delar av München åt ena hållet och andra hållet över Olympiastadion.

Oscar hittade även vår nästa anhalt, BMW-världen. Så han klappade om byggnaden innan vi gick vidare dit.

Vi gjorde dock paus för lite käk. God pizza och pasta blev det och njöt av solen. Perfekt innan vi kunde gå vidare.

Här tappade jag lite min kille, haha. De här var ju hans ställe. En stor del av resan var att vi skulle till BMW-världen och museet. Så hit gick vi och även för någon sm mig som inte alls är bilintresserad var det faktiskt väldigt kul att gå runt där. Oscar gick runt i periferin och pratade om motorer och årtal men det kanske inte var det jag främst lyssnade på. Jag fotade mest alla bilar som kom i min väg, vissa häftigare än andra.

Nu var nästa anhalt stan. Vi gick och gick men verkade aldrig komma fram och Oscar hade börja få ont i fötterna. Han fattade fortfarande inte varför vi skulle gå så mycket, haha. Så vi tog en paus och hittad en taxi in till stan. Där blev det en ölpaus och efter det gick vi hem för att göra oss iordning för att gå på ut på stan för att äta. Vi hamnade på en Libanesisk restaurang som var så otroligt god. Tyvärr blev det inga bilder där inne men jag stället hette Baalbek. Rekommenderar jag varmt om ni besöker München.

  • Resor

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229