Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Crispy morning

Det är löööördag! Jippi. Att starta dagen med en god frukost som bland annat innehöll smoothiesen som jag lade upp på Instagram häromdagen. Så god! Perfekt sätt att få lite energi i sig till resten av dagen. Ska till Stadium och knega lite grann och sedan hoppas jag kunna strosa lite på stan bland matmarknaden och allt folk.

Igårkväll var en välbehövlig slut på veckan med tacokväll hemma hos bästa Beckis. Så skönt när båda är på samma nivå, jobbat hela veckan och allt man vill är att slötitta på tv i soffan. Perfekt att göra tillsamman med nån ändå. Ikväll blir nog något liknande. Ska spana inredning och äta gott.

Uppdatering kroppen: Försöker att inte känna efter så mycket i kroppen. Dock så trasslar knät vilket gör att ryggen tar stryk och axlarna är uppe i himlen. Men men, vad tusan. Kan va värre. Försöker att ta hand om mig, därmed blir det ingen träning de kommande dagarna så kroppen får återhämta sig utan att jag provocerar den. Typiskt dock, när all träning är så rolig just nu.

Förresten vill ge er receptet på smoothies jag gjorde i veckan. Den är enkel, riktigt god och mättande.
Recept

Frysta jordgubbar
Fryst rabarber
Fryst banan
Mandelmjölk
Valfria frön
Havtorn

Gör så här: Mixa allting och beroende på hur krämig du vill ha den desto mer frysta ingredienser ska du ha i. Annars kan du alltid micra dem lite innan du mixar dom. Sedan så toppar du med något riktigt gott. Denna gång tog cacao nibs, havtorn och kokos. MUMS! Vad är havtorn undrar ni? Ska skriva ett separat inlägg med det.

Gillar

Kommentarer

ffeliciaholmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229