Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Countrylife

Träning

Starta dagen med en promenad först med hela familjen. Mysigt när man kan få större delen av promenaden i skog och vid vattnet. Sedan så kickade jag igång ett cirkelpass. De är så grymt jobbiga men otroligt bra. Du kan jobba antingen med bara kroppsvikt eller med en viktväst. För mig gäller enbart kroppsvikt nu men snart kan jag lägga på viktväst. Lade upp passet som jag körde i måndags också, det hittar ni här . Så härligt när du kan köra träningen i baddräkt så att du snabbt sedan kan bada i havet.

Efter träningen tog vi ett riktigt svenskt bad. Alltså snabbt ner, snabbt upp, haha. Så härligt här på landet. Lite myspromenader, sitta vid vattnet eller bara göra ingenting. Så mycket jag uppskattar dessa helger nu. Om jag tittar tillbaka några år så var det tråkigaste som fanns att följa med till landet. Där fanns ju inte mina kompisar, vilket var allt då. Nu längtar man tills man får helgerna på landet. Tur är väl det, att livet går i perioder.

Gillar

Kommentarer

Belliblonkan
Belliblonkan,
Vilket härligt sätt att starta dagen!nouw.com/belliblonkan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229