Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Bubbel blir till vatten

Träning, Vardag

Godmorgon. Ja idag är det måndag igen och jag har bytt ut klänning och bubbel till byxor och smoothie. När man har haft helger med fest och aktiviteter kan det verkligen vara skönt att komma tillbaka till vardagen och rutiner. Så idag kände jag mig faktiskt ganska pigg när klockan ringde. Låg och drog mig lite innan det var dags att göra mig iordning. Efter jobbet idag så blir det RPM på gymmet i 55 minuter. Tror det kan bli tufft då det var ett tag sedan jag körde flås på riktigt men ska bli kul. Spinning om nåt kan man verkligen köra slut på sig och svetten sprutar. Resten av min träningsvecka ser ni nedan.

Veckans träningspass:
Måndag: RPM 55 min
Tisdag: Löpning
Onsdag: Bodypump 60 min
Torsdag: Tabata & Cxworx 60 min
Fredag: VILA
Lördag: Bodypump 60 min
Söndag: VILA

Så skönt att komma igång med träningen igen nu. Så fort man har kört träningen i några veckor så går det på rutin. Det är bra att komma in i det nu innan det blir för mörkt ute. Jag tycker det är SÅ mycket svårare att komma igång då. Så nu ska mina härliga frukostar komma tillbaka och träningspassen ska bli. SKÖNT. Så nu kör vi ny vecka.

Gillar

Kommentarer

tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,
Låter ju som en underbar vecka! Kör hårt! <3nouw.com/tiffanykarlsson
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
stinaebbaaxi
stinaebbaaxi,
Låter superhärligt, jag ser också fram emot vardagen nu med rutiner och träning! Kramnouw.com/stinaebbaaxi
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Är ju verkligen härligt med rutinerna som vardagen för med sig 😊 <3nouw.com/victoriarodjevi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229