Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Booklyn bridge

Resor

Så hur startade fredagen och vår 3:e dag i New York? Jo i Brooklyn. Och bilden ovan representerar oss ganska bra. Att vi står i korsningar, tittar på kartan och försöker hitta till rätt sevärdhet. Dock var vi väldigt bra på att strosa längs vägen och se saker vi inte hade räknar med.

Vi startade dagen på ett riktigt gott frukostställe som vi snubblade över.
Nyttig, god och riktigt mättande kunde vi börja dagen för att sedan börja strosa mot sevärdheterna.

Vi gick ut om Brooklyn bridge park, njöt av utsikten och vi fick se skylinen igen fast från en annan vinkel. Hur mäktigt är det inte att se dessa maffiga byggnader i bakgrunden? Här tyckte vi att livet lekte igen.

Självklart så gick vi över Brooklyn bridge. Det var absolut väldigt häftigt, fin utsikt och mäktig bro men otroligt mycket folk. Om ni ska dit ska man nog gå över ganska tidigt på morgonen för vi var där runt lunch någon gång. Men en det är absolut en sevärdhet ni ska se om ni är i New York. Därefter så spatserade vi över och in i Chinatown och Little Italy. Mysiga små ställen men det var inget som jag tyckte imponerade jättemycket. Dock fanns det ju väldigt mycket fina restauranger i Little Italy så där stannade vi och åt.

Om någon undrar vilken tv-serie som jag har tittat flest gånger på så är det utan tvekan Vänner. Jag älskar den serien så mycket att på min tv hemma hos mamma och pappa så brände den till och med en scen fast på skärmen. Herregud vad den serien kan få mig att må bra. Jag tar fortfarande på den om jag känner mig hängig eller behöver muntras upp. Så att se vänner-huset när vi var i New York var det måste. Det är dock inte här de spelas in, allting sker i LA men det är detta hus de spelar in utifrån och som ska vara det hus där de bor.

Därefter så hittade vi en park, helt magiskt väder så där nöjt vi ett tag. Vilken underbar atmosfär det är. Folk har med sina hundar och umgås med varandra, folk pluggar, äter och umgås överallt. Så himla mysigt att det finns parker lite här och var som utnyttjas till max i en storstad som den här. Sedan fortsatte vi att strosa vilket var väldigt härligt. Vi gick på smågator och upptäckte West village och Greenwich vilket är två otroligt underbara ställen.

Vi slutade dagen med att vi hittade en mysig pub där vi tog in ett eller två glas vin och fick en en superstor och helt magisk nachotallrik. Väldigt bra avslut på vår 3:e dag och ungefär här började vi inse att vi endast hade 2 dagar kvar i New York...

  • Resor

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229