Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Blivit en biker?

Haha, så här är ni inte vana att se mig va? Inte jag heller ska jag säga er. Fråga mitt sällskap om de tyckte att jag såg ut som en van motorcyklist, haha. Kände mig som terminator i skinnstället som man har på sig. Men kul var det!

Min kille håller på att ta motorcykelkörkort och har uppkörningen i början av augusti. Hans föräldrar har åkt länge och de har åkt iväg på lite turer ibland nu i sommar/vår och igår var det min tur att följa med. Jag ska erkänna, jag var skeptisk. Inte för att jag inte trodde det skulle vara kul utan för att sitta bakom någon och inte ha kontroll själv. Men det var riktigt roligt. Vi åkte ner till Vadstena, käkade, njöt av solen och sedan åkte vi tillbaka. Då tog vi kvällsdopp i poolen innan vi åkte hemåt. Vilken härlig onsdagskväll.

Kan nog vänja mig vid den här bilden på mig själv, var ju riktigt kul. Passade bra där på hojen. Det enda är att det känns som att det är 40 grader under skinnstället men man får ALDRIG klaga på solen i Sverige så jag säger inget. Den är här och den gjorde vår kväll riktigt härlig.

Gillar

Kommentarer

pwr
pwr,
Så cooolt ju!!!nouw.com/pwr
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Ja, så roligt verkligen!! 😊 nouw.com/victoriarodjevi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229