Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Blandningen av myskläder, resor och fest

Helgnöje

Wow. Solen skiner in på mig och jag har en sådan härlig söndag. Efter att jag kom hem vid 11.30, återkommer till det, så var jag ute på en liten promenad innan jag handlade hem lite gott och slog mig ner i soffan. Ser ikapp lite tv-serier, just nu går På spåret på tvn för att se om jag kan bli lite mer allmänbildad. Men NOG om det, vad har jag haft för mig i helgen då? Jo, i fredags var jag och Oscar hos några kompisar på middag och skitsnack, älskar verkligen sånna kvällar. Att man äntligen har blivit så pass "vuxen" att DET är minst lika kul eller roligare som en utekväll. Vid 23.30 kastade vi in handduken då jag skulle upp tidigt nästa dag. En helg med jobbet väntade nämligen. Så på lördagen gjorde jag mig iordning, slängde ner det sista och sedan gick jag ner till bussterminalen för att hoppa på en buss som gick till Örebro. Vi hade en träff med jobbet från hela Sverige. Otroligt kul att få träffa massor av kollegor och få inspiration från gäster som var där.

På dagen så blev det först lunch innan det blev olika föresläningar av många duktiga personer som knöt an till vårt jobb. Sedan var det dags för fika innan vi fick genomföra olika fokusövningar under 1 1/2 timma. Sen gick vi till hotellet och det var dags att göra sig fin för kvällen. Mingel, tresätters och fest väntade. En riktigt kul kväll med en bra artist och ett grymt duktigt band och DJ. Så jäkla kul när musiken är klockren, lyfter hela festen. Vid 01.15 gick vi hemåt och efter hotellfrukost imorse satte vi oss på bussarna hem igen. En kul kväll som gör att man fick lite ny energi för vårens jobb tycker jag.

Så nu sitter jag här hemma igen, tagit på mig myskläderna för att balansera upp helgen som i övrigt enbart bestått av festligheter. Jag planerar upp veckan, tittar på tv och bara slappar. Ett skönt avslut på denna roliga helg.

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
Men så härliga bilder!!❤️nouw.com/johnssons
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229