Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Bläddra bland inspirerande bilder och fina texter

Inredning

Jag gillar verkligen att kunna sitta och bläddra i en bok eller en tidning fylld med inredning. Det ger mig så himla mycket inspiration. Jag kan se vissa saker som jag verkligen skulle vilja ha i vår lägenhet. Jag kan få nya sätt att tänka på och börja rodda runt här i lyan. För ett tag sedan så köpte jag boken ”Home Stories” av Ida Magntorn.

Det är en väldigt fin bok. Fylld med massor av bra tips på hur hon har gjort hemma hos henne men också inspirerande platser som hon har besökt. För jag tycker ändå att det är just det som gör att jag kan få HELT nya idéer, då är det att besöka andras hem. Älskar att komma in i en ny lägenhet. Oftast har man också målat upp en bild av hur deras inredning ska vara. Så får man kliva in i någon annans hem och ta del av deras personliga stil.

Ni ser en del av hennes vardagsrum på bokens framsida. Jag har fullkomligt kärat ner mig i precis just det där. Ett rum med bokhyllor, fyllda till bredden. Mitt enda problem är att jag äger så få böcker att jag inte ens kommer fylla en rad. Men det går alltid att ordna. Ska bli ett av projekten när jag och killen väl flyttar till hus.

Och trädgården. Jag har ju inga gröna fingrar men jag drömmer att en dag få det. Träning ger färdighet brukar jag tänka om alla dessa blommor som har dött under min vakt. För jag vill så gärna få ha mitt egna växthus som även ska innehålla matbord och mysig belysning för sommarkvällar. Sen vill jag ha ett fint trädgårdsland där både blommor och grönsaker ska få plats.

Hej på er. Idag mår jag bättre. Jag är på jobbet och tycker det är kul att träffa folk igen. Finns inget så tråkigt som att gå hemma, enbart sig själv att prata med hela dagarna och pyjamasen som outfit. Så idag är det full fart på jobbet innan jag i eftermiddag tänkt mig en promenad innan middag.

Som ni ser ovan så har jag bläddrat i en del inrednings magasin när jag var sjuk. Jag har en del böcker här hemma som finns lite överallt. Jag skulle kunna sitta och läsa i dem hela dagarna. Det är så kul att få nya idéer och testa dem här hemma. Byta ut kuddarna, flytta på nån lampa eller sätta upp tavlor och helt plötsligt så blir rummet som nytt. Det är faktiskt häftigt hur några små saker kan ändra ett helt rum. I och med att jag bläddra i dessa magasin kom nya idéer upp och jag skrev ner några saker till min önskelista till julen. Perfekt.

  • Inredning
  • Nära C-Ring , Linköping

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229