Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Bända och böjda på sig

Träning

Idag startade yogan och herregud vad jag har saknat den märkte jag. Att få lägga sig på mattan och göra kroppen en björntjänst genom att ta hand om både kropp och knopp. Perfekt start på januari.

Jag har börjat på en kurs på Lilla yogastudion precis i närheten av där jag bor. Yogatypen jag kör heter vinyasa. Det är en form av yoga där övningarna görs i ett flöde hela tiden vilket jag verkligen gillar. Sedan är det en mer fysisk yogaform vilket jag var peppad på denna vår samtidigt som man får lägga sig på mattan och vara här och nu. Perfekt.

Sedan är jag alltid lite spänd på hur instruktören ska vara. Det är skönt att känna att man klickar och att man känner att man får ut så mycket som möjligt av tiden på yogamattan. Men ingen fara på taket här inte. Har en instruktör som heter Frida och som jag kände direkt att jag skulle tycka om. Lugnt och metodiskt går hon igenom övningarna så man hänger med men ändå får ta ut sig. Så nu längtar jag redan till nästa onsdag när det är dags igen.

Kör ni någon yoga?

Ni fick en gammal bild, togs tyvärr inga bilder idag

Gillar

Kommentarer

heyagnes
heyagnes,
Gud vad roligt med yoga! Jag har verkligen velat börja gå på yoga men kommer aldrig iväg! nouw.com/heyagnes
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Jag tycker yoga är svårt att träna hemma så som man annars kan göra med allt. Så mitt tips är att boka en kurs som du gr 1 gång i vekcna så du kan planera in det 😊 nouw.com/victoriarodjevi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229