Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Balsam för själen

Vardag

Idag har en varit en sån dag som jag borde haft för länge sedan. Jag tog sovmorgon, ingen klocka som skulle ringa (inte för att den har gjort det på hela veckan.. ). Fortsatte morgonen i soffan framför nyhetsmorgon samtidigt som jag hade mysfrukost. Därefter bestämde jag mig. Jag kände att jag behöver energi men jag kommer inte kunna hämta den i lägenheten. Så, jag tog på mig träningskläder och tog bussen ut till Tinnerö. Ett fint ställe att strosa runt på i Linköping och så nära naturen man kan komma.

Jag promenerade med mig själv runt omkring i Tinnerö i 2,5 timma. För varje steg jag tog kände jag att energin var lättare att ta på. Jag samlade nog ihop lite kraft där ute ändå. Tänk att naturen i slutändan är dit man går för att bara få vara. Med sig själv och ingen annan. Stundtals hade jag dock Sigge Eklund och Alex Schulman med mig i öronen. Skrattade åt deras senaste avsnitt i podcasten medan korna tittade på mig från hagen.

​Bästa tipset: Ge dig själv tid och umgås med sig själv, och bara dig själv ett tag. Låt tankarna få vandra och låt kroppen få fyllas med energi. Perfekt inför en ny vecka eller när du känner att livet rusar fram i lite för snabb takt. Låt tiden stå stilla ett tag då och låt naturen vara din bästa kompis just för stunden. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229