Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Bageri i toppklass

Recept

Som ni vet så äter jag ju gluten och laktosfritt för min mages skull och just glutenfria bröd är inte det roligaste att köpa. Oftast är de väldigt torra och det är då roligare att baka eget. Men ibland orkar man inte och vill göra som alla andra, köpa en limpa.

Om ni som jag vill köpa riktigt gott bröd så rekommenderar jag det fantastiska Lysnings bageri. De har så att de vissa dagar i månaden kommer och levererar bröd till Linköping och då kan man passa på. Brödet då, så himla gott. Jag rekommenderar verkligen att testa det här om ni, precis som mig, äter glutenfritt och vill ha godare alternativ.
Klicka in här för att beställa från dem. Om ni bor nära Ödeshög så kan ni åka in till deras bageri som ligger på torget. I Linköping så finns det här brödet utkört till café Piece of cake som är det absolut mysigaste och bästa bageriet om man äter glutenfritt och laktosfritt i Linköping. De har alla varianter, bröd, mat och kakor och väldigt goda är de också.

Ibland så har jag också bakat lite eget bröd på sistone och jag ska komma ihåg att lägga upp lite av recepten här också på de goda bröden.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229