Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Back to basic

Träning

Det där leendet får man bara av ett grymt träningspass

Here we go. Jag har varit bortskämt de senaste åren med att kunna träna på samma plats som jag jobbar på. Bara slinka ner i gymmet när man har tid över och träna ett pass. Nu är jag i samma situation som de flesta som jobbar är i, att träna tillsamman med alla andra som slutar jobbet vid 17.00. Så jag har bestämt mig för ett schema så att det ska fungera. 2 dagar i veckan tränar jag på morgonen, 2 dagar i veckan tränar jag på lunchen och en dag på kvällen.

Så ikväll fick det bli ett pass. Vad var jag sugen på att köra? Ben. Dels för att det var länge sedan jag körde ett rent benpass men det behövs verkligen för mitt knä också. Haft lite småont i knät den senaste veckan och då vet jag att jag har slarvat med de rena benpassen. Så ikväll körde jag ett pass.

Passet
12 x 3

Frivändning
Knäböj
Benspark
Legcurl
Höftlyft
Gående utfall 20x3

Var riktigt roligt pass att köra idag och jag kände att jag var full med energi. Hade kanske inte riktigt mycket ork när jag skulle hem och att bo 3 våningar upp utan hiss ifrågasätter jag alltid efter ett benpass ;) Den är veckan har träningen hamnat i skymundan då jag haft så mycket nytt i huvudet, då jag egentligen verkligen ska träna. Men så har det blivit men nu kickar jag igång träningen igen.

Har du tränat idag?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229