Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Avokadotoast & Nyhetsmorgon

Recept

Godmorgon fina ni. Vaknade upp till ett soligt Linköping idag. Fantastiskt. Har varit en fin vecka men då man jobbar mest hela tiden så hinner man inte riktigt njuta av det ordentligt. Därför är det skönt med en fin helg. Jag ska passa på att njuta av solen genom att strosa ner till stan i mina vårigaste kläder. Shoppa lite grann som står på inköpslistan och sedan bege mig mot min syster. Från och med den här helgen och en vecka framåt så har vi en av våra mest hektiska veckor när det kommer till födelsedagsfirande. Känns som att de flesta i familj/släkt fyller just denna vecka. Så vi börjar idag med att fira mig, min syster och hennes kille med en födelsedagsfika med släkten. Mysigt. Sedan fortsätter veckan med att fira syster imorgon, mig på onsdag, morfar på torsdag och Ted på lördag. Fullt ös men jag tycker att det är fint också. Man får umgås lite mer och äta lite extra gott under en vecka.

Innan jag ska ge mig ut så ska jag äta upp denna fantastiska frukost. Det är något visst med helgfrukost. Gillar att göra dem lite lyxigare och gärna spendera lite mer tid i köket. Så idag har jag mumsat i mig en avokadotoast och en macka med saltgurka (skriker sommar om det för mig!) och så flingor, juice och en kopp te. Perfekt start. Sen jag ska riva av ett varv med dammsugaren och fixa iordning här hemma innan jag cyklar in till stan.

Ha en fin lördag alla ni.

  • Recept
  • Nära C-Ring , Linköping

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229