Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Att ta helg redan på en fredag

Är vi inte allt för dåliga på att bara låta oss vara lediga även när det inte är lördag eller söndag? Jag menar, vi kan faktiskt utnyttja någon av de där semester eller kompdagarna till att ta ut en ledig dag mitt i veckan utan att ha den dagen planerad. För visst tar vi inte ledig om vi inte har något speciellt planerat? Så dumt. Att ta hand om sig själv borde stå högst på listan och vara prioriterat.

Så, jag tycker vi borde ta någon dag ledig mitt i veckan om vi känner att vi behöver det.

Idag tog jag ledigt. Vi skulle just gjort något inplanerat, nämligen åkt till Munchen i 3 dagar men så bestämde vi oss för att det blev alldeles för dyrt så då tänkte jag att jag tar vara på denna fredag ändå. Så värt. Så jag har börjat dagen med denna underbara frukost efter sovmorgon. Nu blir de fixa lite med mitt företag. Sen får vi se, ta dagen som den kommer och ta hand om mig. Blir en lunch med mamma och sen lite träning. Annars mest strosa på stan, lägga en ansiktsmask och bara inta soffa, bara för att jag kan.

Gillar

Kommentarer

liindfors
liindfors,
Herregud vad gott det ser ut! Hoppas du haft en bra helg. <3 nouw.com/liindfors
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229