Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Att springa sig fri

Träning

Idag var det dags igen, att snöra på sig löparskorna, sätt i en bra podcast i öronen och ge sig ut och springa. Kände att jag hade tröttat på att springa runt Stångån här i stan så jag tog bilen och åkte ut till Berg. Fick njuta av en ny vy med vatten och lite lugnare tempo runt omkring.

Hur gick det då? Jovars, de fungerade ganska bra idag. Jag lunkade på och försökte hitta ett bra tempo som jag kunde hålla länge. Så tänkte jag att jag kör på tills det tar stopp. Det gjorde det vid 6 km idag vilket jag är nöjd med. Nu jäklar är den igång och det känns så himla skönt. Att vädret dessutom var på topp och jag kunde springa ut i shorts och linne gjorde dagen ännu bättre.

När jag sprang och lyssnade på Fredagspodden i öronen så började jag tänka på hur lycklig jag var att jag ens kunde springa omkring där. Att mitt knä håller och fungerar otroligt bra efter alla år av rehabilitering men också att jag har fått vara frisk relativt mycket den senaste tiden och därmed faktiskt ens kan träna överhuvudtaget. Det tar jag inte föregivet nu för tiden. Tror det var det som gjorde att löprundan kändes lite lättare. Det och vattnet då såklart.

Direkt när jag kom hem vankades tacos, bästa maten. Skulle kunna äta det alla dagar i veckan, haha. Men annars så står lite jobb på schemat hemifrån ikväll i soffan.

Gillar

Kommentarer

lillfjompan
lillfjompan,
Vilken underbar blogg du har! Älskar ditt sätt att skriva, vill följa detta vidare! nouw.com/lillfjompan
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Tack så jättemycket! Välkommen hit fina du 😊 nouw.com/victoriarodjevi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229