Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Att springa i skogen igen

Träning

Idag så började vardagen igen med allt vad det innebär. Det var faktiskt rätt roligt ändå, skönt med rutiner.

Som ni vet så skrev jag gällande min träning i början av sommaren. Att min motivation inte alls har varit på topp och jag har tillåtit mig att skippa träningen under en tid istället för att pressa mig. Det har varit jättenödvändigt för mig och det har också gjort att jag känner mig mer motiverad nu än tidigare. På Gotland kom jag ut en morgon på en löptur och det var verkligen så härligt.

Så idag passade jag på igen och denna gång drog jag ut min pappa på en liten löptur. Ni ser passet jag körde nedan:

Löpning 2,5 km

Stopp vid varje kilometer samt började vi med en styrkeövningar. Knäböj, situps, armhävning och rygglyft. Vid 2 kilometer körde vi också intervaller i en backe som finns där.

Ett riktigt kul pass och jag körde det helt utan att ta tid, utan press. Enda kravet jag hade på mig var att jag skulle köra slut på mig och det gjorde jag verkligen. Imorgon blir det att testa nytt gym efter jobbet förhoppningsvis.


  • Träning
  • Nära Visby

Gillar

Kommentarer

isabellewigh
isabellewigh,
Att koppla bort vardagen kan vara så skönt, men det är nästan lika skönt att komma tillbaka till den efteråt också! Härligt med ett bra pass. Kramnouw.com/isabellewigh
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Ellet hur! Allt är skönt i lagom doser 😊! nouw.com/victoriarodjevi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229