Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Att samla mil efter mil

Träning

Oh, freeeedag! Även om jag tycker att det är fantastiskt med helg så är det ännu mer magiskt med semester. Dock börjar den lida mot sitt slut nu. Men innan dess så har vi ju faktiskt denna fredag kvar och den tog vi oss an med längdskidor som vanligt. Blev 7.5 kilometer i längdspåret. Vi har ju spåret precis bakom huset men vi fick skjuts ner till stadion idag och så åkte vi 5,5 km och sedan våra 2 km hem. Perfekt!

I eftermiddag kommer det bli runt 6 kilometer längd innan jag får lägga undan skidorna för denna säsong. Så otroligt härligt det har varit. Ett riktigt träningsläger har denna vecka inneburit men med enbart glädje. Jag har ju faktiskt åkt lite bräda också utför men tycker att längdskidor är alldeles för roligt för att inte åka. Jag har dessutom haft riktigt bra valla och vädret har visats sig från sin bästa sida. Oj vad jobbigt det kommer bli att komma tillbaka till vardagen och sitta inne hela dagarna men då gäller det att ta vara på att kvällarna blir ljusare nu.

Nu ska jag snart ge mig ut igen. Ha en fin fredag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229