Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Att lata sig en söndag

Helgnöje

Klockan är 10.34 när jag sitter och skriver i detta nu. Vaknade upp efter en riktigt dålig natt till grått och regnig väder utanför vilket gjorde att jag bestämde mig för att idag är det inte-lämna-lägenheten-dagen. Det är ju det enda rätta dagrar som dessa. Det är det som kan vara bra med att det är sämre väder ibland, att man inte känner att man "behöver" ge sig ut för att vara ute en sväng. Så är det för mig alla fall och det är mysigt. Igår städade jag hela lägenheten så inte ens det behöver göras idag, inga måsten. Länge sedan det hände nu så jag ska passa på att njuta till fullo.

Igår som sagt städade jag här hemma, var ute hos föräldrarna och fick hjälp med min punktering på cykeln och gjorde den vårfräsch, vi åt semla, jag var på Ikea och shoppade lite grann och så hjälpte jag en kompis inför visning av hans lägenhet. En riktigt bra och effektiv dag igår. Så jag tar igen det idag genom att vara mitt mysigaste jag.

Samtidigt som jag sitter och skriver det här inlägget så dyker ämnet Skärmhjärna upp i Nyhetsmorgonen och de pratar om hur allt skärmtittande påverkar hjärnan. Det gör att jag tittar mig omkring och inser att jag just i detta nu har tre skärmar runt mig. Dags att lägga ifrån sig datorn och telefonen och mysa och koppla av utan all skärmtid. Njuta lite mer av det som är runtomkring mig. Ha en fin söndag nu.

  • Helgnöje
  • Nära C-Ring , Linköping

Gillar

Kommentarer

matildardn
matildardn,
Hoppas du får en mysig söndag ❤️nouw.com/matildardn
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
lillfjompan
lillfjompan,
Åh, så underbar och rofylld bild! Ser verkligen underbart ut!nouw.com/lillfjompan
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Älskar dom stundena i soffan 😊nouw.com/victoriarodjevi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229