Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Att hjälpa mig själv på traven med en utmaning

Recept

Jag startar dagen med en riktigt god frukost. Idag blev det havregrynsgröt kryddad med kanel och till det en avokado med chiliflakes och en kopp te. En riktigt god start på dagen. Senare blir det styrketräning, rätt skönt faktiskt idag när Linköping har täckts av ett vinterlandskap inatt igen. Då är det väldigt värt att man faktiskt kan gå in och träna ibland med.

Igårkväll så satt jag med lite jobb och plugg o så snubblade jag över faktafilmen Sockerfilmen på Svt play. Jag såg den för flera år sedan men den är värd att se om och påminna sig själv ibland. Vad gör egentligen sockret med kroppen? Otroligt mycket hälsoproblem får vi från det mer än säkert många tror. Jag bestämde mig för häromdagen att jag ska börja luska mer i varför min mage inte alltid är vän med mig trots att jag har uteslutit laktos och gluten. som min mage inte tål så bra.

Men så fick jag idéen efter den här filmen att jag ska fasen i mig experimentera med min egna kropp. Jag äter väldigt balanserat idag, så som jag anser att man kan. Ha struktur över kosten men att det absolut inte gör nåt med en fika ibland eller godis på en lördag. Men jag är också väldigt nyfiken och älskar att testa på saker. Så därför kommer jag inom snar tid att under en period utesluta raffinerat socker, ni vet allt det där som finns i "den sunda kosten" som många tyvärr tror. Jag äter väl inte supermycket idag men tillräckligt tror jag för att även min mage ska reagera. Det ska bli riktigt kul faktiskt. Så nu ska jag se om jag kan få till några mätningar som kan vara intressant att jämföra innan jag kan sätta igång. Jag kommer att dela med mig till er och av de livsmedel som ni kan ersätta med andra, veckovisa uppföljningar och annat intressant. Mer kommer inom kort.

Ha en grym fredag!

Gillar

Kommentarer

alicemalmstrom
alicemalmstrom,
Det där såg riktigt smarrigt ut! nouw.com/alicemalmstrom
S
S,
hej, har precis startat en veckans blogg och var gärna med och delta. vinnaren visas för 100+ läsare, kram 😊 http://www.devote.se/sandraaboqvist/vill-du-bli-veckans-blogg-30959072#comments
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229