Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Att ha solen i ögonen & gympadojjorna på

Träning

Igår fick det bli mitt 8 kilometerspass som jag egentligen skulle kört i fredags men blev ändrade planer. Så då får man köra några fler dagar i rad istället. Men vad gjorde det, att få springa 8 km i strålande sol? UNDERBART. Det var första löpturen i år där jag fick springa i riktig värme men sån tur var med en hel del blåst. Det var räddningen. När jag även sprang längs med vattnet endel så blev jag så sugen på att hoppa i vattnet. Älskar det på sommaren när jag är på landet till exempel och man springer sin runda och avslutar vid havet. Det är verkligen magiskt.

Men igår, då blev det inget dopp i vattnet utan duschen hemma väntade istället. Löpturen gick dock bra och jag hade ett bra flow under hela passet. En skön känsla helt enkelt. Imorgon kommer det bli intervaller samt lite löpstyrka och ni kommer få ta del av hur det passet är upplagt. Ha en underbar söndagskväll fina ni!

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Heja dig!! Så himla grym ❤️nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229