Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Att fylla 1 år är inte dumt

Vardag

O så var det Sveriges Nationaldag, grattis Sverige! Men det var ju även dags att fira Oscars brorsons. Hela 1 år har han blivit och det är klart vi ska ha kalas för honom. Det tråkiga är att vi inte hann få hem paketen med posten innan idag så vi köpte ett litet tröstpaket och världens finaste ballong. Så söt! Sedan får han paketen när det blir exmensfest för Oscar på lördag istället. Vem säger nej till två födelsedagar? Vi sprang runt och lirade fotboll med storebrorsan och även lillkillen var med ute och gick ibland. Det vankades grillat och efter det tårta. Så mysigt, kändes som en riktigt sommardag.

Det är ju ändå väldigt mysigt hur man går in i en ny fas i livet. Nu när man börjar komma upp i den åldern då många gifter sig och skaffar barn. Det blir ju något helt annat men samtidigt så mysigt och fint att se en helt ny generation växa upp. Nu blir det tacomys framför tv:n ikväll, låtsas som att det är fredag. 

Gillar

Kommentarer

FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad underbart =)nouw.com/frökenrödlök
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229