Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Att få rensa huvudet med julkänsla och girlpower

Träning

Hej på er! En låååång måndag idag men jag tycker att veckan har börjat riktigt bra. Jag har jobbat som vanligt till 17 och direkt hem för att göra middag och sedan sätta upp nya gardinerna. Blev verkligen SÅ fint. Sen så stack jag iväg och tränade. Som vanligt på måndagar så blir det kvällspass på gymmet. Jag älskar verkligen när det har lugnat ner sig, det är jag och några andra där och man behöver inte trängas. Även om jag, som idag, enbart skulle springa kan jag tycka att det ändå är skönt när det inte är så hetsigt på gymmet.

Jag kammade hem 45 minuter löpning på kontot denna måndag. Det gjorde jag som vanligt tillsammans med Livet på läkaren i lurarna. Så jäkla bra podd, där dom blandar högt och lågt, skratt och gråt. Den podden kommer ut på söndagar men jag väntar alltid med att lyssna på den tills måndagspasset. Perfekt!

Tycker också att det känns skönt att känslan i löpningen håller i sig. Tycker att jag känner mig lätt när jag springer och att jag kan lufsa på väldigt länge. Jag är nog faktiskt i min sämsta form någonsin om man tänker på styrka men i löpningen kan jag nog faktiskt vara nära min bästa. Känns skönt! Träningen varierar precis som livet och det är så det ser ut. Vissa perioder går bättre än andra, vissa stunder kanske man är stark som en björn medan flåset inte alls finns det. Precis så funkar vi människor men så länge vi tycker att det är jäkligt kul så är de bara att fortsätta. Därför det är så bra att variera träningen också.

Drömmer mig tillbaka till att kunna springa ute i värmen i enbart shorts och linne.

Gillar

Kommentarer

ChaniqueKarlsson
ChaniqueKarlsson,
Grymt jobbat!:) nouw.com/chaniquekarlsson
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229