Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Att bara ta paus från "det där jag skulle göra"

Just i detta nu sitter ja med en kopp te i handen i min hörna i soffan klädd i myskläder och låter min nya massagekudde massera mina vader. Hur underbart låter inte det?

Först och främst, tack så jättemycket för alla grattishälsningar igår på min födelsedag. Hade en helt fantastiskt dag!

Ja den senaste tiden har verkligen varit fullspäckad med händelser och än är det inte över men då passade jag på att ha egentid just denna kväll. Jag som älskar yogan som jag går på varje onsdag passade inte riktigt in idag. Även om jag mår bra av det och verkligen tycker om det så behövde jag en dag där jag fick göra precis vad jag ville och inte hade någon tid att passa. Därför struntade jag i yogan idag och valde hemmatid istället. Så nu sitter jag här och njuter av att bara vara. Tar ikapp några avsnitt från serier jag följer, hämtar inspiration när det kommer till inredning och slötittar in på några bloggar. Verkligen den dag som behövdes just nu. Imorgon blir det nya tag med intervaller på schemat men det är imorgon det. Nu ska jag fortsätta njuta av den här dagen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229