Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Äta muffins till frukost?

Recept

Voila! Frukostmuffins till er tjänst.

Jag älskar verkligen att variera min frukost. Oftast är det nån smoothie men det kan även bli havregrynsgröt med bär eller någon chiamacka med avokado och ägg. Så blev jag så peppad på att göra muffins igen. Gjorde det ganska mycket ett tag när jag bodde själv men har helt kommit ifrån det. Men hur gott att starta dagen med en sån här skönhet? Självklart är muffinsen gluten och laktosfria.

Recept

2 1/2 mixade havregryn
2 dl bovetemjöl
1 tsk bakpulver
1/4 äkta vanilj
Kanel
2 ägg
1 stor banan
2 msk mandelmjölk
3 msk honung
1 äpple

Gör så här: Blanda ihop alla torra ingredienser i en bunke. Sedan mosar du samman bananen och slänger ihop det med äggen, mjölken och honungen. Rör sedan ihop det tillsammans med de torra ingredienser. Lägg sedan i muffinsformar. Skiva upp lite äpple och tryck ned i muffinsen innan de åker in i ugnen. Cirka 15-20 minuter på 175 grader. Tadaa, färdiga. Servera med vad du vill. Gärna lite bär, vispa upp lite kokosmjölk till grädde och strö även lite kokos. En perfekt del i frukosten.

Gillar

Kommentarer

bohemianrhapsody
bohemianrhapsody,
Ah men shit så goda de lät och såg ut 😊 Måste jag verkligen testa nån dag!nouw.com/bohemianrhapsody
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Perfekt komplement till frukosten för att göra den lite mer mättande!! 😊 nouw.com/victoriarodjevi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229