Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Asics love

Jag älskar att springa och att ha möjligheten att göra det igen är så otroligt roligt. Men det gör också att jag vet hur viktigt det är med bra skor. Just när det kommer till löparskor så finns det ingen sko som slår Asics i min ögon. De passar perfekt till ett par knän som mina som måste ha den bästa hjälpen de kan få för att kunna fortsätta få springa.

Sedan är ju bara frågan, vilken modell och färg?

Skon ovan tycker jag är väldigt fin och just den modellen fungerar väldigt bra för mig då det finns bra med dämpning och det är en stabil men relativt lätt sko. Sedan älskar jag färgkombinationen. När det kommer till löparskor så vill jag att det ska vara färgglatt och kul. Man ska vilja ta på sig dem och dra ut och löpa.

Men vem faller inte för en rosa sko?

Jag ska till hösten köpa mig ett par nya skor vilket jag helst gör på löparlabbet här i Linköping. Där kan jag prova ut mina skor tillsammans med en personal som kan sin sak och som genomför fler tester på foten. Så kan man gå därifrån och känna sig nöjd men också ha kunskapen med sig om vad just din fot behöver.

Har ni något bra tips på en sko som fungerar för längre löpning?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229