Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Another day, another week

Vardag

Sov sååå skönt efter att jag var ute större delen av dagen igår. Man sover verkligen som en prinsessa då, därför man älska att vistas i fjällenmiljö. Så uppfriskande. Idag är det ny vecka och jag kommer att jobba lite extra på banken denna vecka, stötta upp lite. Så det ska bli kul. Nedan får ni min vecka.

Måndag: Jobb på banken, få ut astmamedicin (äntligen!) och på kvällen blir det att köra ett styrkepass om astman känns okej. Längtar efter skivstången.

Tisdag: Jobb på banken, i övrigt en lugn dag med löpgruppen kl. 18.00.

Onsdag: Jobb på banken och sedan min efterlängtade yoga, halleluja. 80 minuter smidighet, fokus och styrka. Det allra bästa med dagen mitt i veckan.

Torsdag: Jobb på banken halva dagen. Sedan blir det jobb med företaget. Lite nya program som ska ut till klienter och utvärderingar som ska göras. Förhoppningsvis känns kroppen bra och jag kan klämma in ett styrkepass här. På kvällen blir det date med en efterlängtad vän.

Fredag: 100% jobb med företaget. Har en del planer som ska smidas och planeras upp. Dagen i veckan då det blir långlöp. Lagt upp ett schema för hur jag ska träna till Göteborgsvarvet, ni ska få det av mig så ni kan haka på. Sedan blir det käk med svärföräldrarna på stan och bara ha en mysig kväll.

Gillar

Kommentarer

alicemalmstrom
alicemalmstrom,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229