Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

And off we go

Resor

Äntligen lördagmorgon och vi är på g mot fjällen, närmre bestämt Idre. En vecka i fjällen med allt vad det innebär. Jag hoppas på ett sånt där riktigt magiskt väder, alltså några minus, klarblå himmel och sol. Riktig glidarväder. Det funkar för både snowboardåkning, löngdskidor, löpning och pulkaåkning. Allt som kan tänkas komma upp. Det är min önskning.

Nu blir det bilåkning, en del podcast kan jag tänka mig för min del och kan även hända att jag sluter mina blå också. Brukar vara rätt bra på att sova när man åker bil. Min familj brukar alltid säga att jag inte sett något när vi åkte på semestrar när vi var mindre för jag sov alltid ända tills vi var framme till slutdestinationen. Vilket var sant medans syrran satt och pratade hela vägen. Nu är jag bättre och när vi väl åker på något nu för tiden så önskar nog både dom och killenibland att jag kunde sova lite, haha. Ha en grym lördag och jag kommer att uppdatera en del på instastory så kika in där om ni vill haka på @vickanrodjevi.


  • Resor

Gillar

Kommentarer

EmelieFritioff
EmelieFritioff,
så härligt! 😊nouw.com/emeliefritioff
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229