Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Acaibowl från himlen

Resor

En av dagarna så startade vi vår dag i Brooklyn. Det finns ändå ganska mycket cafèer och frukostställen men det svåra är ju att det ska finnas mat som jag också kan äta så oftast så kollade vi upp ställen innan. I Brooklyn hade vi inte gjort det men vi hittade ett riktigt bra frukostställe ändå. Ni ser ju hur gott det ser ut?

Vi hittade ett ställe som hette The juice shop. Bara nyttiga och helt magiska rätter att beställa. Jag beställde den till vänster som var en acaibowl som smakade choklad. Toppa med bland annat blåbär och banan. Till det blev det en juice så var otroligt frisk.

Överallt i New York så var alla så trevliga och det var inget undantag här. Det verkade ha världens roligaste jobb. Dansade omkring bakom disken, sjöng och var riktigt trevliga mot gästerna. Snacka om att göra det bästa av sin dag. Det gillar jag skarpt.

Tänk om det här kunde öppna i Linköping, jag hade stuckin in mitt huvud i den butiken varje dag. Fräscht, nyttigt, mättande och riktigt gott. Vad mer kan man begära?

Jag brukar ju göra mycket smoothies hemma men det här är en ny favorit, ska bli mer av det nu när jag är hemma. Och se till att smaksätta med mycket goda bär. Enkelt och snabbt, lätt att ta med också när man är språng på morgonen. Kommer nog komma upp lite recept på det här en tid framöver.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229