Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

A better start of the week

Recept

Morning! Ny vecka och nya utmaningar, ja tack. För att kunna klara av dagen så började jag med en riktigt bra frukost, A och O. Dessa smoothies, WOW. Så goda och riktigt iögonfallande också, det är inget man tackar nej till. De är gjorda på en och samma grund och sedan bara olika bär eller pulver i som gör färgen.

Grundrecept

Chiafrön
Mandelmjölk
Rött äpple
Baobabpulver

Gör så här: Jag blötlade chiafrön igårkväll så att de får stå i kylen över natten. Sedan har jag det som grund i smoothie. Färefter så hackade jag 2 röda äpplen (en till varje). Ner med det i mixern tillsammans med mandelmjölk och baobabpulver. Mixa. Därefter beroende på vilken smoothie jag gjorde så hällde jag i det som gjorde färgen på den. Jag började sedan med chiafrön i botten, smoothien över och sedan toppade jag med granola.

Rosa smoothie

Här i skivade jag kiwi och dekorerade med och sedan är det jordgubbar som jag mixade ihop med grundreceptet för at få den rosa färgen och den goda smaken.

Grön smoothie

I den här färgstarka smoothien så har jag utöver grundreceptet blandat ned spirulina. Riktigt fräsch smoothie som passar allra äts på morgonen.

Gillar

Kommentarer

AlexandraLindelöf
AlexandraLindelöf,
Gud vad gott! Har ingen mixer just nu, men så fort vi köpt det är det smoothies som gäller! 😊nouw.com/alexandralindelöf
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Låter riktigt bra! 😊 nouw.com/victoriarodjevi
Belliblonkan
Belliblonkan,
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Och riktigt goda! 😊nouw.com/victoriarodjevi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229