Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

7 kilometer glädje

Att börja en ledig dag med lite sovmorgon njuter jag alltid av men sedan vill jag dra igång dagen. Hade tänkt att gå en långpromenad i det fina vintervädret men har vart peppad på att springa ett tag så drog ner till gymmet istället. Hade en skön känsla i kroppen när jag satte igång.

15 minuter uppvärmning

7 km löpning

Det känns bra konditions mässigt och även med knät. Ibland så kommer jag på mig själv att faktiskt inte tänka på knät vilket är precis så som det ska vara. Men det är ändå så konstigt för mig då det är det ända jag har gjort under 9 års tid. Väldigt skönt att det börjar försvinna och att jag bara kan köra på efter mina egna villkor.

Det enda som är tråkigt med löpningen är att min astma aldrig kan bli liiiiite bättre. Den säger alltid ifrån när jag höjer pulsen och jag får ta bricanylen innan jag börjar och sedan 2 gånger under passet. Det blir ett extra motstånd vilket kan göra det extra jobbigt psykiskt också att ge sig ut att springa. Får nog ta en vända till vårdcentralen snart igen och eventuellt byta medicin.

Nu blir det lite träningsupplägg som ska göras, ska även ner och shoppa en sväng på stan och ikväll blir det en lugn kväll med mat och häng i soffan hoppas jag på.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229