Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

1:a advent och förändring

Vardag

Vilken glögg gillar ni bäst? Jag gillar den klassiska Blossa glöggen och det behövdes självklart intas en dag som denna. Trots att jag saknar snön och Stockholm verkar få allt så har alla fall lägenheten blivit mer julig efter gårdagens pynt. Alla stjärnor är uppe och även några få tomtar har fått komma upp ur kartongerna (jag vet att det är tidigt men kunde inte låta bli!).

Öppnade gymmet i morse och självklart såg jag till att tända första ljuset där med och göra det lite mysigt. Överallt ska julen intas. Efter det åkte jag iväg för att få en riktig förändring. Vad för nåt? Ni får se imorgon. Så nu på kvällen sitter jag och pluggar och dricker glögg och äter pepparkakor. Man kunde ha det sämre..

Inte mycket träning denna vecka men så är det när man är snorig och har mycket med plugg och jobb. Då får träning tyvärr hamna lite efter men hoppas att jag känner mig bättre snart så jag kan kicka igång igen. Imorgon blir det jobb och lite möte innan jag går in på sista dagarna på min Pt -och fystränarutbildning. WIII!

Ha en fin första advent!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229