Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

100% jämt

Träning

Hej på er! Nu sitter jag i myskläder i soffan med lite mat och datorn i knät. Lite te är på uppvärmning och jag känner att jag omfamnar den här kvällen så mycket jag kan. Haft en jättebra vecka hittills på både jobbet och utanför. Träning knatar på otroligt bra också. Idag så körde jag ett challengepass tillsammans med bästa Beckis. Riktigt grymt och skönt att kunna ta ut sig till 100% på 45 minuter.

Om jag ska klaga på något så är det väl att knät fortsätter att busa med mig. Svullnar så fort jag anstränger det men fungerar bra när jag undviker hopp och löpning i alla fall. Så det funkar väl det med. Man får anpassa träningen efter det man kan göra. Finns alltid något man kan träna även om man har ont någonstans.

Tänker mig att balkongen kanske hägrar efter maten med en bok i handen. Eller så blir det lite slösurfning på datorn då jag har lite inredningsplaner i lägenheten till hösten.

3 bästa sakerna med hösten:

- Få mysa in sig i koftar, dag ut och dag in
- Tända ljus HELA tiden
- Att ta fram inredningshjärnan igen då man spenderar mer tid inomhus

Nu är det fö sjutton inte höst en men jag förbereder mig så dom mörka kvällarna och mornarna inte ska slå mig i ansiktet, haha. Imorgon bittit startar jag dagen med yoga med Carro, grymt ju.

Ha en fin kväll på er!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229