Som majoriteten av tjejer så har jag många gånger påbörjat en blogg helt ovetandes om syftet eller målet. Denna gång vet jag inte heller exakt vad som kommer att uppdateras mest av eller exakt vilket mål jag har med denna blogg, men jag tror att det kommer att visa sig ganska fort.

Jag är en positiv person, men såklart har jag mina dippar också för det är inte så att jag är befriad från dåliga dagar, men jag gör mitt bästa för att alltid försöka hitta något positivt att fokusera på. Jag blir även glad av att läsa andra bloggar som sprudlar av postivitet och det är något jag också vill göra. Ni kommer bland annat få följa med på min resa mot elektrikeryrket eftersom att jag går sista året på elprogrammet här uppe i de norra delarna av Sverige.

Jag älskar att resa och har varit på många resor tillsammans med min familj under de senaste åren vilket jag kan komma att visa lite av någon gång då och då. Jag har även ett intresse för att baka, jag är ingen konditor eller bagare, men det är kul ändå så ett och annat recept kan nog dyka upp.

Så välkommen till denna gott och blandat bloggen!

Nea

Likes

Comments