Postad i: Vardag

Godmorgon alla fina!

Bästa dagen på hela året är här! Om man bortser från min födelsedag då hihi! Igår var en bra dag och jag märker redan nu att stressen börjar försvinna, sakta men säkert. En stor sten försvann från axlarna. Otroligt skönt! Jag hann dock inte med något gympass igår, som jag verkligen ville! Men mina gymskor är på jobbet. Att gå dit och sedan gå till gymmet i kylan var inte så himla lockande haha! Ska dock gå dit idag, men väljer att träna utan skor, får se hur det bli!

Asså Halloween är äntligen här! OMG! Vad jag har längtat, men sedan jag flyttade till Oslo så har jag aldrig firat denna dagen. Alla jobbar olika, och finns väl egentligen ingen tid att ordna upp en fest mitt i veckan. Men jag ska iallafall köpa med mig en pumpa hem! Åh, älskar att skära ut pumporna men inte minst, pumpa pajen som blir. Älskar älskar de!

Dagens planer som jag egentligen har väntat ett år på, blev precis inställd. Jag och min pojkvän skulle egentligen gå och se nya Jig Saw 8 men han var tvungen att jobba istället. Så detta blir fram flyttad till nästa vecka kanske. Hatar verkligen att jag jobbar 07-15 och han 16-00 typ. Hinner knappt ses eller ens hitta på saker tillsammans. Det blir ju att man saknar en extra mycket, även om personen finns där men inte finns där.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Jag fick städat hela lägenhet, tvättat och hängt upp den sista delen av tvätten. Jag lagade en senare frukost än vad jag brukar göra, men som sagt, mitt motto just nu är, Stressa Ner!

Både en stor sten från mina axlar men också en del av magonten försvann idag när jag fick det samtalet jag väntade på. ÄNTLIGEN! Jag har sagt upp mig från mitt nuvarande jobb, redan förra veckan, utan någon som helst backup plan. Men jag kände bara, jag måste göra detta för mig själv. På grund av privata själ så vill jag inte berätta varför jag sagt upp mig. Men jag var på en intervju i torsdag men två jättehärliga tjejer. Hur deras arbetsplats är, hur konceptet ser ut, deras villkor... U name it all, det är en dröm att få jobba där! Och de ringde idag och sa att jag fick jobbet!! Wow, är så glad just nu!

Jag fick även ringt det jag behövde ringa men herregud vilket krångel det blev. Jag har ringt i 2 veckors tid, och varje gång så säger de "Jag kopplar dig dit" "Vi ringer upp dig" Vilket inte gör någon nytta alls för det verkar inte vara någon som vet vad de gör. De hittar inte papperna som jag sänt in osv. Men igår kände jag bara att jag orkar inte, så jag fick tjata på att få svar. En söt dam hjälpte mig efter 50 minuter och säger de som de lovar så ringer de på onsdag.

Längtar verkligen till en ny resa! Även om det bara var 2 veckor sedan vi kom hem haha! 

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Godmorgon!

För första gången på länge så känner jag att jag äntligen fått sova ut. Tror inte jag vaknade mer än 2 gånger, vanligtvis kan de bli upp till 5-6. Stressnivån som jag nu försöker bearbeta är fortfarande extremt hög, jag försöker att slappna av och ta en sak itaget. Man märker verkligen inte hur mycket stryk kroppen tar förens man är nere på botten, men det ska inte vara några problem att ta sig upp igen. Det gäller att vilja och kämpa men inte minst tro på sig själv! Idag är mina planer att försöka få in ett träningspass. Minns inte senast jag var på gymmet och gjorde lite nytta för mig själv. Lägenheten behövs städas och det behövs tvättas och allt de vanliga. Jag inväntar några telefon samtal samt behöver ringa några. Finns ett samtal som jag ser fram emot att få, så jag hoppas på goda nyheter.

Likes

Comments