Mine musik favoritter lige nu!

Der findes altid musik der passer lige til dit humør, om du enten har et knust hjerte, eller er super glad!

Man kan også sammenligne musik med et maleri, da maleren bruger pensel og maling til at udtrykke sine føleser, og en musiker bruger ord og rytme.

Jeg synes altid det er vigtigt at opdatere sin playliste, da det i længden godt kan være lidt trættende at lytte til det samme musik hele tiden. Så jeg tænker at der vil komme et indlæg som dette hvert sæson skifte, da det kan hjælpe jer med få jeres playlister opdateret.

Sæsonens sang: Da vi næsten er i midt sommeren, må jeg nok vælge "Despacito" af Luis Fonsi og Daddy Yankee, ft. Justin Bieber. Da sangen minder mig om sol, strand, glæde, og ferie.

En god sang: Det må nok være fra Rihannas album "ANTI", sangen hedder "Desperado" og er virkelig en af min ynglings sange lige pt!

en klassiker: Destiny's child's "Say my name", holder altid! Den findes i deres album der hedder "The writing's on the wall".

Bieber sang: Den bedste Bieber sang lige pt er "2U". Jeg ved han kun er feature, men det er jo ham der synger. Efter at have set videoen ser jeg frem til at se Justin til et Victorias secret show.

xx VicLikes

Comments

-Get to know me-

Hey, tænkte at det ville være oplagt at mit første blog indlæg skulle være en "Get to know me".

Jeg hedder Victoria Lornsen, og er født i 04. Jeg bor i Aarhus, hvor jeg går på en international skole.

Jeg har længe været mode interesseret. Jeg bruger meget af min tid på at kigge efter fedt tøj. Mine ynglings designer huse er: Louis Vuitton, OFF-White, Gucci, & Balenciaga

Jeg tænker at indholdet af min blog primært bliver fashion, beauty, lifestyle, og så lidt random andre ting.

-Victoria

Likes

Comments