Hola, just nu sitter jag på tåget efter 4 dagars påfyllning av energi i denna underbara miljö. Jag har vilat upp mig, haft möte kring framtidsplaner med en fin vän, umgåtts med familj och bara varit. Nu väntas en vecka hemma i Stockholm med flera möten, plugg och träning. Skall även bli skönt att krama om familjen igen, all kärlek till er.

Hoppas att ni alla fått en grym start på veckan och att den fortsätter så!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För mig handlar allt om VARFÖR jag gör det jag gör, det är en fråga som alla borde ställa sig varje dag.
Varför då? haha! Jo jag anser att om du inte vet varför du gör det, så är det inte VAD du gör som får dig att flyga upp ur sängen och springa iväg till jobbet utan det blir istället att du flyger upp ur sängen för att springa och göra det du gör.
Det kanske funkar ett tag men tillslut så känns livet rätt meningslöst när du bara styrs av påhittade "måsten", om du istället till exempel jobbar som frisör och får frågan "varför jobbar du med det" Svar nr 1. "För jag tycker om att klippa hår". Vi alla har ju haft något vi tyckt varit kul ett tag och sedan har vi tröttnat på det.

om vi istället verkligen tänker efter "varför gör jag det här", så tror jag att vi kan hitta väldigt mycket olika saker som får oss att älska vad vi gör, inte bara tycka att det är kul utan ÄLSKA det.

Skulle jag vara frisör skulle jag kunna tänka mig att jag skulle ha valt den här anledningen: svar nr 2.

"jo för att jag älskar att göra folk nöjda med sig själva och se hur någon kommer till mig lite halvtrött och känner sig mindre attraherande och sedan när jag är klar så strålar de med självsäkerhet och blir genast på bättre humör"
Vem skulle inte må bra av att få folk nöjda med sig själva och en själv på samma gång?
Kom igen guys det är 2017 nu, det finns SÅ mycket att göra så hitta något du älskar att göra och som ligger i linje med din plan slösa inte bort massa år på att gå runt och vara stressad och må skit!

Varför jobbar du med det du gör? Vad gör det för skillnad i ditt och andras liv av att du gör just det du gör?

Ta en funderare på de frågorna och ha en grym lördag mina vänner, bjuder på en bild på Nidarosdomen i Trondheim också så har ni något att titta på medan ni funderar :)

Likes

Comments

Jag skulle vilja fortsätta lite på det spåret jag var inne på igår, sårbarhet. Vad är sårbarhet för just dig? Vad skulle hända om du gjorde allt du gör för att andra skall tycka om dig bättre? Vad skulle hända om du var 100% sårbar? För jag menar kom igen guys, det är vi! Det är rädslan för att vara sårbar som är vad som skapar problem.

Har ni tänkt på hur mycket vi gör endast för att andra skall tycka bättre om oss då? Det slog mig som mest när Zenia Nielsen la ut på Facebook och förklarade varför han gjort en ny Instagram

Länk till inlägget hittar ni här

Läste ni det? Helt ärligt nu var det någon av er som tyckte på något sätt att det var "omanligt" "töntigt" eller bara något annat än MODIGT & ÄKTA? För jag tror inte det, anledningen till varför jag tog upp just detta inägg är för att det där ÄR att visa sig sårbar! Inget illa hände?

Vad som hände för mig var att jag visste att den här mannen, han är äkta och jag har 100% förtroende för honom. Det lovar jag att det är inte det första jag tänker när jag ser någon med miljoner följare på Instagram, säger inte att de inte kan vara precis lika äkta utan det jag menar är att en siffra på följare inte är vad som avgör det men sårbarhet gör!

So guys kan vi bara komma överens om att vi slutar att försöka spela något vi inte är ( det är inte coolt) och bara är oss själva och med precis vad det innebär för oss? ( det är coolt) Tack!

Likes

Comments

Jag ville bara säga att DIN röst behövs. Tack Elinor för inspirationen för detta inlägg!

Visst är det intressant hur vi någonstans inbillar oss att det inte spelar någon roll vad vi tycker och säger?
Sorgligast av allt är att vi pga detta anser att det inte spelar någon roll eller har någon betydelse vad vi dessutom KÄNNER, när det är allt vi faktiskt har och vad som gör oss till människor.
Självklart kommer det ifrån rädsla, som också är en känsla och inget annat. Även jag tänkte innan jag startade bloggen nu "vad kommer alla säga" "undra vad de kommer tycka om min blogg" "hur får jag alla nöjda"

Den sista frågan är en väldigt idiotisk fråga insåg jag rätt snabbt då det är omöjligt, jag kommer aldrig att få alla nöjda och det är bara att inse. Så ni som inte är "nöjda" jag älskar er ändå, vi har bara olika intressen ;)
Mitt egna svar till de andra av mina tankar så får ni ju faktiskt säga, tycka och tänka precis vad ni vill för att det har med er att göra inte med mig. Det är om något vad jag behövt att upprepa till mig själv dagligen för att få det att verkligen sjunka in! Jag kan bara vara mig och prata ifrån mig, precis som att du bara kan vara du och prata från dig och snälla gör mig en tjänst? Gör det! If you never try you will never know guys and i promise you, you want to know.

Mitt mål är att du ska känna att det är okej att vara just den fina människan du är och då kan jag ju inte säga att du måste känna att du tycker om mig för det hade ju varit att inte acceptera vad du känner if that's the case. Vilket jag måste acceptera, hänger ni med? Klart!


Likes

Comments

Sitter just nu på tåget från Trondheim och en underbar vecka till Östersund för en grym helg🌟

Likes

Comments

Hej!

Jag har bloggat fram och tillbaka sedan många år tillbaka men det har alltid slutat med att jag har tagit bort bloggarna i slutändan då jag inte riktigt har bestämt mig för vad exakt det är jag skall blogga om så har det blivit så rörigt efter ett tag.

Så eftersom ni som nu läser min blogg troligtvis har hittat den via min Facebook så har ni i alla fall en uppfattning om vem jag är, som ni vet är kommunikation en av mina starka sidor & största intresse så det kommer troligtvis vara vad bloggen kommer att bestå mest av.

Sedan kommer ni även att få följa med en del på mina resor, läsa om mina tankar kring olika saker. Detta kommer bli mest som ett test för mig för att se vilket spår som jag sedan kommer att rikta in mig på.

So be patient with me, mitt mål är sedan att kunna använda denna plats för att sprida mina älskade vänners kurser och deras olika business. Men då måste jag först se till att jag skaffar mig trogna läsare så att de faktiskt tjänar något på att jag lägger ut deras ideér.

Likes

Comments