Together Fighting Breast Cancer

Oktober är årets rosa månad och den månaden då vi uppmärksammar bröstcancer lite extra. Bröstcancer är kvinnans vanligaste cancerform och varje dag insjuknar 20 kvinnor. 20 kvinnor..... varje dag.... Idag är chansen att bli botad större än tidigare då bland annat behandlingsmetoderna har blivit bättre. Därför måste vi fortsätta att uppmärksamma och bidra till forskningen. (Läs mer om bröstcancer på Cancerfondens egna hemsida här.)  

Det finns olika sätt att bidra, exempelvis genom att skänka pengar till Cancerfonden eller att köpa årets rosa band.​​​​ ICA är också med och bidrar genom sina "rosa varor" den här månaden och Lindex ha gjort årets viktigaste kollektion,  Lindex Pink Collektion. Ingen kan göra allt men alla kan göra något. 

Jag kommer att köpa det rosa bandet, handla de rosa varorna denna månaden och ska verkligen försöka få tag på något ur Lindex kollektion som släpps den 6 oktober. Jag är så sugen på den ljusrosa kappan, det mörkröd/glittriga setet med tröja/byxor och armbandet med en rosett på.. Tänk att kunna köpa fina kläder och samtidigt bidra till något viktigt, 10% går till forskningen.

Kärlek till er där ute - ta hand om varandra! 
Och tjejer, ta hand om era bröst.
​Läs här om hur du enklast tar hand om dem. 

Gillar

Kommentarer

Jasmine
Jasmine,
Kommer också köpa rosa bandet, minst! Sen var alla bilder du lagt upp rätt så frestande, synd man inte är miljonär 😂www.nouw.com/jasmineivanoff
VictoriaJongard
VictoriaJongard,
Ja visst var de fina!!! Och att de gör nytta är ju ytterligare ett argument för att köpa dem 🙈💕nouw.com/victoriajongard
sweetwords
sweetwords,
Oh så många fina och gott syftenouw.com/sweetwords
VictoriaJongard
VictoriaJongard,
Verkligen! Vilka är dina favoriter? 💕
nouw.com/victoriajongard
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229